Poezenpension Almere (regels)

Bij het poezenpension Almere hebben we uiteraard te maken met regels alvorens u uw katten en poezen hier achterlaat. Om het voor u, voor onszelf en voor uw katten / poezen makkelijker te maken hebben wij uiteengezet wat er zoal wel en niet kan bij ons kattenhotel Almere;

Verplichting 1 bij Kattenhotel Almere:

Jaarlijks gevaccineerd tegen (katten-) en niesziekte volgens schema (uiterlijk 2 weken voor verblijf gegeven). Alternatief is een titerbepaling tegen kattenziekte. Deze mag uiterlijk 3 jaar geleden zijn bepaald (geldig nog tijdens gehele verblijf) en moet een minimale titer van S3 hebben gegeven. Een titerbepaling tegen niesziekte wordt voor het pension niet geaccepteerd en uw dier dient dus jaarlijks tegen niesziekte gevaccineerd te zijn.

Verplichting 2 bij Poezenpension Almere:

Aanvullend gevaccineerd tegen niesziekte met Nobivac Bb neusdruppel (minimaal 3 dagen (72 uur voor verblijf gegeven)).

Verplichting 3 bij Poezenpension Almere:

Voor het verblijf in het kattenhotel dient uw kat behandeld te zijn tegen vlooien en wormen: eventueel kunnen wij dit nog voor u toedienen d.m.v. een stronghold pipet op de dag van brengen in het kattenhotel.

Verplichting 4 bij Poezenpension Almere:

Uw kat dient gecastreerd/gesteriliseerd te zijn (alleen in overleg worden ongecastreerde katten toegelaten).

Verplichting 5 bij Poezenpension Almere:

Uw kat mag niet ziek zijn op het moment van logeren (als uw dier niet stabiel is, komt deze in de opname van het Dierenziekenhuis en niet in het Kattenhotel: kosten die hiermee gepaard gaan komen apart voor rekening en gaan in overleg).

Verplichting 6 bij Poezenpension Almere:

Medicatie dient u zelf mee te geven (evt. gebruikte medicatie uit het Dierenziekenhuis wordt apart in rekening gebracht).

Verplichting 7 bij Poezenpension Almere:

U dient goede contactgegevens achter te laten zodat als het nodig is dat uw dier behandeling krijgt wij dit met u kunnen overleggen. Zo nodig wordt uw dier dan naar de opname van het Dierenziekenhuis verplaatst, waar intensievere zorg mogelijk is.

poezenpension-almere-regels

Poezenpension Almere en Voeding

Standaard krijgt uw kat in het Kattenhotel voer van Hill’s VetEssentials (brok) (dit is inbegrepen in de prijs). Als uw dier bepaalde voorkeuren heeft of op een speciaal dieetvoer staat dient u dit zelf mee te geven. Poezenpension Almere is onderdeel van Dierenziekenhuis Almere. De dierenartsen dragen samen met de assistenten zorg voor uw katten en poezen in ons Kattenhotel Almere!

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden