Katten Op Vakantie

Kattenhotel Almere is toegespitst op zowel baasje als hun maatjes. Gaan de baasjes op vakantie dan gaan de katten op vakantie. Gespecialiseerd in de zorg en welzijn voor onze vakantiegangers. In een geweldig klimaat gaan ook uw katten op vakantie en worden uw vriendjes verzorgt door ons team kattenliefhebbers. We zijn gevoelig ingesteld en kunnen de juiste zorg voor elke kat of poes bieden in Kattenhotel Almere. Uw katten op gaan daadwerkelijk op vakantie. Het lekkerste eten en een knuffel wanneer ze het nodig hebben. En hebben ze het even niet nodig dan kunnen ze zich uitleven op de krabpalen of het bankstel of ons speciale kattenrad.

ontspannen kat

Ons kattenhotel is kleinschalig en daardoor kunnen wij zorg op maat voor uw kat bieden. Overdag verblijven de poezen in ons dagverblijf, waar ze uitkijk naar buiten hebben en meer dan voldoende speel en loungeplekken.

kattenrad kattenhotel

De nachtverblijven

Bijzonder is  bovendien dat katten bij ons allemaal een eigen ruim nachtverblijf krijgen. Hierin ligt een kussen, een verhoogde trede voor uitkijk, een eigen kattenbak en krijgen ze apart eten en drinken. Hierdoor hebben ze ook alle rust om te eten en drinken. Hierdoor is het bovendien veel beter uw poes in de gaten te houden en kunnen we eventuele afwijkingen zoals niet eten of afwijkende urine of ontlasting snel opmerken. Dan is daarbij de zorg van het personeel van het Dierenziekenhuis Almere heel dichtbij. Door het aparte nachtverblijf en onze deskundige zorg is het Kattenhotel bovendien bijzonder geschikt voor dieren met een medische geschiedenis. Eventuele medicatie of andere bijzondere zorg kunt u dan ook gerust aan ons overlaten.

nachtverblijven kattenhotel

Katten krijgen bovendien bij binnenkomst een eigen lade (passende bij hun eigen nachtverblijf) toegewezen met hun eigen persoonlijke eigendommen, zoals dieetvoeding, medicatie enz.

ladekast kattenhotel

Katten op vakantie bij Kattenhotel Almere!

Naast de “standaard zorg” verzorgen wij bij Kattenhotel Almere niet alleen uw kat of poes door deze te voeden of zo nodig een aai over de bol te geven. Uw kat is onze gast, uw katten zijn op vakantie! Zo geven wij uw katten de juiste zorg. Voeren uw kat z’n medicijnen en laten uw katten in alle rust eten, drinken en slapen. Onze gasten kunnen volop genieten met ons kwaliteitsmerk  “Hills” en kunnen genieten terwijl ook u (waarschijnlijk)  all-in op vakantie bent.

Uw kat krijgt de beste zorg en wordt door ons 7 dagen per week in de gaten gehouden. Dierenartsen en assistenten van Dierenziekenhuis Almere verzorgen uw kat. Als u het op vakantie goed heeft, dan wilt u toch ook dat wanneer uw katten op vakantie gaan dat alles tot in de puntjes is geregeld? Een liefdevol medisch poezenpension met de allerbeste zorg.

Overtuig uzelf, bezoek de site van ons dierenziekenhuis en zie wie er voor uw katten gaan zorgen wanneer uw katten op vakantie gaan!

Wanneer u en uw katten op vakantie gaan dan kunt u dit het beste doorgeven via ons contactformulier of door ons te bellen op 036 – 53 696 00. Via de contactpagina van het Dierenziekenhuis kunt u ook zien wat onze reguliere openingstijden zijn.