Dierenarts Nina

Dierenarts Nina uit Almere? Samen met mijn moeder Ilona heb ik twee jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken. Een prachtige ruimte gehuurd en zelf alles opgezet. Onze dierenarts praktijk in Almere is nu één van de meest moderne. Voorzien van behandelkamers, operatiekamer, kattenhotel en stilteruimte. Daarnaast ben ik druk met mijn eigen site, Dierenarts Nina Almere en heb ik nog een site speciaal voor ons kattenhotel in Almere en daar bevindt u zich nu. Dierenarts Nina Almere is al een druk bezochte site, hier kunt u meelezen hoe ik mijn werk als dierenarts ervaar in onze dierenartsenpraktijk.

Dierenarts Nina en haar collega’s verzorgen uw huisdier tijdens uw vakantie in ons kattenhotel / poezenpension in Almere. Zo hoeft u tijdens uw vakantie uzelf geen zorgen te maken over uw kat of poes. Alles is namelijk goed geregeld in ons kattenhotel. Dierenarts Nina verzorgt tevens het toedienen van medicijnen en eventuele verzorging van uw kat of poes.

Onlangs is dierenarts Nina nog uitgebreid geïnterviewd door Omroep Flevoland. Vervolgens is het dierenziekenhuis in Almere uitgebreid aan bod gekomen en heeft Omroep Flevoland er zelfs twee uitzendingen aan gespendeerd! De uitzendingen kunt u bekijken op de site van dierenziekenhuis Almere. Wij zullen tevens een beknoptere versie plaatsen op onze site en op de site van dierenarts Nina.

Wanneer u nog vragen heeft over de verzorging van uw poezen of katten in ons kattenhotel dan kunt u hiervoor terecht op de site van dierenarts Nina. Door hier te klikken komt u op de site van Dierenziekenhuis Almere.

Over dierenarts Nina:

Mijn naam is Nina van Broekhoven en ben sinds 2007 afgestudeerd als gezelschapsdieren dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien heb ik bij meerdere praktijken in Lelystad en Almere gewerkt. Sinds 6 december 2010 is mijn eigen praktijk Dierenziekenhuis Almere geopend. Ik hou me hier vooral bezig met de geneeskunde van gezelschapsdieren; d.w.z. honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, vogels en reptielen.

Dierenarts Nina Almere

Dierenarts Nina voor uw huisdier!